17 noiembrie 2017

Pofta vine mâncând, iar berea vine scriind

tapwriter

Cred că e una dintre cele mai geniale aplicații pe care le-am descoperit în ultima vreme. Și nu mă refer la o aplicație de mobil, ci una din acelea practice în viața de zi cu zi. Viață care, desigur, implică un constant consum de bere; și de scris. Adică două hobby-uri de-ale mele, care merg perfect împreună. Iar cel mai fain e atunci când realizezi cât de frumos se pot îmbina lucrurile ce-ți plac, exact precum într-un puzzle bine conturat, din care nu lipsește nicio piesă.

Imaginați-vă că pentru fiecare cuvințel pe care-l scrieți pe o foaie, undeva lângă voi se va umple un pahar cu bere. Eh, până în clipa de față, am scris în articolul ăsta peste 100 de cuvinte; and counting. Și-aș mai tot scrie și v-aș povesti, doar la gândul că am alături un draught de bere cu robinetul pornit.

Cam asta a fost ideea celor de la Staropramen, care au profitat de diverse evenimente culturale ce-au avut loc în România pentru a oferi publicului o binemeritată bere. La Bookfest, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Festivalul Jazz in the Park și Festivalul Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD au fost amplasate primele draught-uri de bere controlate de o mașină de scris din lume. Adică așa cum veți vedea în materialul de mai jos, atunci când oamenii se așezau în fața unei mașini de scris, în dreptul lor se umplea un pahar de bere.

Cred că evenimentele alese de cei de la Staropramen pentru a-și promova conceptul susțin perfect ideea din spatele său, căci lipsa de inspirație poate fi foarte ușor tratată cu o bere rece. Plus că eu unul, vai, ce n-aș da să știu că după fiecare articol pe care-l scriu mă așteaptă paharul cu bere pentru care am muncit.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

5 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*