17 iulie 2018

Heineken realizează primul selfie din spațiu: „Spyfie”

Spyfie 2

Pentru a marca parteneriatul cu franciza James Bond, Heineken a realizat primul selfie din spațiu în data de 5 noiembrie. Intitulat „Spyfie”, acesta a avut loc in timpul unui eveniment exclusivist la care au participat peste 200 de invitați speciali, în Hoover Dam, Nevada, USA.

Pentru a crea ineditul “Spyfie”, Heineken a lucrat în parteneriat cu specialiștii în imagine satelit de la UrtheCast, folosind o cameră satelit high-rezolution, numită Deimos-2 și o cameră video cu ultra-high definition, Iris, montată pe Stația Spațială Internațională.

Orbitând la 600 de km deasupra Pământului, camera Deimos-2 a mărit imaginea pentru a capta o perspectivă aeriană inedită. Ulterior, au fost folosite tehnologii de amplificare pentru a obține o imagine individuală cu fiecare invitat în parte. Peste 200 de celebrități, câștigători și parteneri media din întreaga lume au avut posibilitatea de a distribui în social media imagini în exclusivitate a unui moment unic în istorie.

“Campania Spectre a deschis încă o dată legendara lume a lui Bond pentru consumatori, prin spotul TV care îl are ca protagonist pe Daniel Craig. Punctul culminant al campaniei a fost reprezentat de participarea câștigătorilor locali ai activării digitale la primul selfie din spațiu, Spyfie, care a adus mai aproape lumea Bond de consumatorii români,” a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands, HEINEKEN România.

Spectre, a 24-a aventură a seriei James Bond, o producție EON prin Albert R. Broccoli, Metro-Goldwyn-Mayer Studios și Sony Pictures Entertainment, a fost lansat în Marea Britanie la data de 26 octombrie și în Statele Unite ale Americii la data de 6 noiembrie. Filmul a luat cu asalt box office-urile în aproape fiecare teritoriu în care a fost lansat, totodată înregistând un nou record pentru cea mai mare lansare din toate timpurile în Marea Britanie și cele mai mari încasări din istoria box office-ului, pe o perioadă de șapte zile.

Asocierea Heineken cu franciza James Bond datează din 1997 începând cu filmul „Tomorrow Never Dies”, Spectre fiind al saptelea film consecutiv din parteneriat.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*