17 noiembrie 2017

Ce-ai zice dacă ai fi plătit să bei bere?

sursa foto: thrillist.com

sursa foto: thrillist.com

Sună cam fantastic titlul ăsta, nu? Atât fantastic pentru c-ar fi grozav să fie adevărat, dar și fantastic pentru că-i destul de improbabil să se întâmple. În România nu, însă o companie americană din Florida a realizat un program de internship prin care caută trei interni care să-și petreacă toată vara vizitând fabrici de bere și încercând tot felul de sortimente.

Site-ul worldofbeer.com pune la bătaie câte 12.000 de dolari pentru fiecare dintre cei trei norocoși acceptați în proiectul cu pricina. Chiar dacă nu e un job full time, ci doar un stagiu de practică, ideea că-ți vei petrece vara plimbându-te, distrându-te și consumând cât de multă bere poți, unde mai pui că ești și plătit pentru asta e una grozavă!

Recrutăm trei interni-băutori care să pornească la drum în această vară în căutarea celor mai bune sortimente de bere și de mâncare din lume„, spune descrierea programului de practică. „Noi te trimitem în jurul lumii pentru a descoperi cele mai bune povești create vreodată în jurul berii, iar tu trebuie să le spui mai departe cu ajutorul bloggingului, materialelor video, pozelor, postărilor de pe Facebook, Twitter, Vine, Periscope și orice altceva crezi că te-ar putea ajuta.

Înscrierile mai sunt deschise până pe 26 martie și constau în completarea unui formular și realizarea unui scurt filmuleț prin care să explici de ce ești tu candidatul ideal. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că pot participa la internship și cei care nu sunt cetățeni ai Statelor Unite, cu condiția să aibă drept de lucru acolo.

Sursa: thrillist.com

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*