17 noiembrie 2017

Haideți să bem o bere la blogmeetul organizat cu ocazia Festivalului Internațional de Statui Vivante

festivalul international al statuilor vivante

În perioada 16 – 20 iunie în București va avea loc Festivalul Internațional de Statui Vivante, aflat deja la cea de-a șasea ediție. Organizat de Teatrul Masca, festivalul va avea loc în acest an în trei locații diferite: grădina Casei Filipescu Cesianu (pe Calea Victoriei), Parcul Crângași și Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Festivalul din acest an marchează debutul unor serii de evenimente prin care Teatrul Masca sprijină proiectul București 2021, capitala europeană a culturii. Această ediție se arată a fi o puternică manifestare cu un impact imens. Bucureștiul se număra printre puținele capitale din lume în care statuia vivanta are un astfel de eveniment.

Festivalul va reuni peste 40 de statui vivante prezentate în premieră de Teatrul Masca și 20 de invitați străini din Olanda, Statele Unite, Israel, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Portugalia și Rusia. Serile de festival vor fi încheiate prin spectacole ale Teatrului Masca realizate în tehnica statuii vivante – Zidul și Arca lui Lenin.

Intrarea publicului este libera, în timp ce detaliile și programul festivalului pot fi găsite pe site-ul www.masca.ro.

Partea și mai faină e că pe 16 iunie de la ora 20 la Casa Filipescu Cesianu va avea loc un blogmeet/instameet special: dacă aveți un blog sau un cont de Instagram puteți veni să bem o bere împreună, să facem poze și să ne bucurăm de o sesiune de networking. Fotografiile de la eveniment pot fi încărcate pe Instagram folosind hashtagul #statuivivante, urmând ca cea mai reușită să fie premiată cu 50 de euro. Pentru a intra în concurs, fotografiile trebuie să fie încărcate pe Instagram în perioada 16 – 19 iunie.

Bonus, pentru bloggeri am pregătit și o campanie pe Blogal Initiative, unde puteți câștiga alte premii în valoare de 50 de euro fiecare.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*