16 august 2018

350 de tipuri de bere vă așteaptă până pe 11 iulie în orice magazin Auchan din țară!

Peste 350 de tipuri şi mărci de bere vor fi în centrul atenției în toate hipermarketurile Auchan în perioada 28 iunie – 11 iulie. Târgul de bere Auchan a ajuns la a opta ediție.

La fel ca în fiecare an, în această vară, Auchan își invită clienții la o adevărată sărbătoare a berii, în care actorii principali sunt brand-urile îndrăgite din spațiul național și internațional care se antrenează într-o adevărată paradă a gusturilor.

Pe aleea centrală din hipermarketuri, Auchan pune la dispoziția clienților o paletă largă de tipuri și mărci de bere selectate de la berari renumiți din peste 25 de țări. De la clasicele beri blonde sau brune până la berile albe, roșii/arămii, negre, fără alcool, aromatizate, trappiste, de abație, ecologice/ fără guten, nefiltrate, nepasteurizate, toate își îmbie privitorii de pe rafturile magazinelor noastre.

Nu în ultimul rând, sunt prezente și mult așteptatele beri craft/ artizanale, în special cele de producție locală. Dacă rețetele clasice nu se demodează niciodată, gusturile noi aduc bucuria descoperirii. În acest an, peste 100 de noutăți acompaniază numele berilor deja consacrate.

Pentru cei mai exigenți cumpărători, cea de-a opta ediție a Târgului de bere Auchan oferă o mulțime de beri speciale, premiate în întreaga lume. În acest an, vedetele rafturilor noastre sunt cele mai importante beri din 11 (din totalul de 12) berării din întreaga lume care au primit titlul de “trappista”.

Și pentru că un pahar de bere rece face căldura verii mai ușor de suportat, nu am uitat nici de produsele complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, lăzi frigorifice, pastile de răcire și alte surprize.

Despre Cristian China-Birta

Un comentariu

  1. Cu ocazia asta am gustat si eu Azuga nepasteurizata, ca prea mi-ati facut pofta :)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*