24 octombrie 2017

De 15 ani, gustul sărbătorilor vine cu Tuborg Christmas Brew

Imagine-Produs-Christmas-Brew

Dedicată sărbătorilor de iarnă, berea Tuborg Christmas Brew este un simbol al începutului sărbătorilor de sezon. Produsul are o lungă tradiție în România fiind lansat pentru prima dată în anul 2000. El apare în fiecare an, în prima vineri a lunii noiembrie și se găsește în piață timp de doar 10 săptămâni, dând astfel un gust special sărbătorilor de iarnă.

Ceea ce face ca berea Tuborg Christmas Brew să fie atât de specială este faptul că este o bere produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce. Mai puțini știu însă că rețeta sa a fost inventată acum aproape patru decenii, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri diferite și, de atunci, berea a devenit un prilej de bucurie și sărbătorire a sezonului rece.

Mai mult, imaginea albastră și elementele de design cu fulgi mari și camionul, ce apar pe eticheta sticlelor și pe doză au fost folosite prima dată ca felicitare de Crăciun, în Danemarca. Desenată de Peter Wibroe, în urmă cu aproape 35 de ani, imaginea de pe micuța carte poștală a fost folosită pentru a decora camioanele care livrau berea Tuborg Christmas Brew în prima vineri a lunii noiembrie. De atunci, evenimentul de lansare a căpătat o atât de mare amploare, încât în Danemarca numele ce desemnează aceasta zi – Julebryg Day (J-Day) a căpătat propriul loc în dicționarul Danez.

Tuborg România este singura fabrică de bere din România care are în portofoliul său un brand internațional de bere dedicat sezonului rece. În acest an, Tuborg Christmas Brew este din nou prezent în ediție limitată pe piața din România începând cu 6 noiembrie 2015. Ținând cont de succesul de anul trecut, am ales să creștem volumul la mai mult decât dublu pentru acest an, aproape întreaga cantitate fiind livrată în piață în acest moment. Le mulțumim astfel consumatorilor noștri datorită cărora Tuborg a înregistrat un an bun, cu o creștere anuală de 13% față de 2014” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB.

România este o piață importantă pentru Grupul Carlsberg și pentru brandul Tuborg la nivel global, fiind cea de-a opta piață din lume ca mărime. Dat fiind că 2015 a fost pentru Tuborg un an foarte bun în România până acum, sunt convins că și Tuborg Christmas Brew va fi din nou un mare succes. Cu aceasta ocazie, transmit românilor cele mai călduroase urări de bine. Noi și Tuborg vă dorim Un Christmas Brew fericit!”, a spus Peter Hammarstedt, CEO ExLiD Carlsberg A/S, Copenhaga.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*