16 august 2018

Ce bere ai bea pe Everest?

 

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să bei o bere pe Everest? Sunt sigură că dacă ai făcut acest lucru, în capul tău era ceva imposibil, un vis greu de îndeplinit.

Hai să-ţi spun ceva: nimic nu este imposibil!! Costin Miu organizează o expediție ( sejur sau  vacanță, spune-i cum vrei) pe Everest. Totul durează trei săptămâni şi are loc în luna mai, însă mai multe detalii găseşti pe site-ul lui.

Everest Base Camp Trek este cel mai cunoscut, cel mai greu și cel mai frumos trek din lume. Torente traversate pe poduri suspendate, văi spectaculoase între versanții munților de peste 7000 de metri, mănăstiri budhiste și temple hinduse și, peste toate, experiența personală specială a trekingului la altitudine fac din Everest Base Camp Trek un must do pentru căutătorii de aventură, fotografie și experiențe culturale inedite.

Preţul nu este unul ridicat, având în vedere experienţa pe care o câştigi şi locurile pe care le vezi: 1.600 de euro şi biletul de avion București – Kathmandu (700 de euro). În această sumă sunt incuse:

– Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
– Trei nopți de cazare în Kathmandu;
– Full board (mic dejun, prânz, cină) pe perioada trek-ului;
– Cazare în lodge-uri pe perioada trek-ului în camere duble;
– O noapte de cazare + masă în tabăra de bază de pe Everest;
– Serviciile de ghizi și porteri (1 porter la două persoane);
– Biletele de avion Kathmandu-Lukla-Kathmandu;
– Taxa de acces în Parcul Național Everest.

Avem şi un bonus pentru persoanele interesate: trimite-i mail lui Costin Miu, la adresa costin@costinmiu.com, cu codul KOOPERATIVA şi vei participa gratuit la turele montane și la antrenamentele fizice pe stadion din programul Mont Blanc Challenge.

Dacă te-am convins, ia-ţi berea şi  înscrie-te în cea mai tare aventură a acestui an!

Despre Irina Mina

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*