17 noiembrie 2017

Cafenelele Starbucks din Statele Unite introduc berea în meniu

sursa foto: abastomedia.com

sursa foto: abastomedia.com

Berea și vinul vor fi introduse în curând în cinci cafenele Starbucks din Utah, Statele Unite ca urmare a unei decizii favorabile a Departamentului de Control al Băuturilor Alcoolice.

Lucas Wood, managerul local al Starbucks a spus că această modificare „va spori numărul clienților care vor alege cafeneaua în perioada serii.

Aceeași decizie permite cafenelei să adauge în meniul său și mese complete, compuse din macaroane cu brânză, pui sau chifteluțe cu roșii, alături de care se va putea servi vin și bere artizanală. Producătorul berii artizanale Wasatch Brewery, Adam Curfew a declarat că decizia în cauză deschide multe uși pentru comunitatea băutorilor de bere artizanală. „Ar fi fantastic să putem introduce berea noastră pe o piață ce înainte era inaccesibilă.

Cetățenii americani întrebați ce părere au de această schimbare au fost, în mare parte, de acord cu decizia DCBA. „Îmi place ideea ca un local să poată fi liber să ofere ce produse și servicii dorește. Iar dacă Starbucks vrea să vândă lichior, bere sau vin, atunci cred că ăsta ar trebui să fie dreptul lor.

Momentan nu se cunoaște exact data la care Starbucks va începe să comercializeze alcool. Credeți că schimbarea va fi una reușită și va aduce un plus lanțului de cafenele? Ce părere aveți despre adoptarea unei astfel de măsuri și în România?

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*