17 iulie 2018

Berea Duff din serialul „The Simpsons” va fi lansată în curând pe piață

Sursa: mirror.co.uk

Sursa: mirror.co.uk

Amatorii serialului „Familia Simpson„, unul dintre programele cele mai longevive ale televiziunii americane, vor găsi în curând pe piață unul din produsele din film. Studiourile 21st Century Fox au anunțat săptămâna trecută că berea Duff, slăbiciunea lui Homer Simpson, eroul serialului, va fi o marcă de bere reală, care va fi lansată în viitorul apropiat.

Cred că există potențial ca berea Duff să fie distribuită peste tot în lume„, a spus cu optimism Jeffrey Godsick, care conduce departamentul de produse derivate la Fox, într-un interviu în Wall Street Journal. Nu au fost furnizate prea multe amănunte despre procesul de fabricație al berii care se va distinge, tot potrivit Fox, prin „aroma sa de caramel„.

Deocamdată doar statul Chile a anunțat introducerea oficială pe piață a berii Duff, Fox păstrând tăcerea în privința lansării produsului pe piața americană.

În Europa (unde această bere ar putea fi introdusă în 2016), amatorii universului creat de Matt Groening au dat poate deja peste o altă sticlă cu etichetă roșie marca Duff în baruri, discoteci, săli de cinematograf sau restaurante. O fabrică de bere germană, Duff Beer UG, produce din 2007 propria sa marcă Duff’, care se bucură de un oarecare succes în Germania. Firma exportă în mai multe țări europene, printre care în Franța, unde berea se vinde în magazine din 2011.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

2 comentarii

  1. De Ground 0, Sikaru si alte berule artizanale de pe piata nu vorbesti?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*