17 noiembrie 2017

Bere gratis pentru toți fanii lui Leicester înaintea ultimului meci al anului

sursa foto: football.wikia.com

sursa foto: football.wikia.com

Clubul de fotbal britanic Leicester City le va oferi câte o bere gratuit tuturor spectatorilor care vor fi prezenţi marţi seară, 29 decembrie, de la ora 21.45, la meciul de pe teren propriu cu Manchester City, din etapa a 19-a a campionatului Angliei.

Trupa lui Claudio Ranieri face furori în prima ligă din Albion. În sezonul trecut era o nou promovată şi se zbătea pe ultimul loc, iar acum, după un an, a ajuns să domine competiţia. Niciodată în istoria campionatului nu s-a mai întâmplat ca într-un timp atât de scurt o codaşă să devină fruntaşă şi oficialii s-au gândit “să ude” evenimentul.

Înaintea partidei cu Manchester City, fiecare persoană care are bilet pentru acest joc va primi o bere. Minorii şi persoanele care nu doresc să bea bere vor primi câte o sticlă cu apă. Cum stadionul lui Leicester are o capacitate de 32.000 de locuri, iar preţul unui pahar cu băutura formată din malţ şi hamei e în jur de 4 euro, rezultă că cei de la club vor scoate din buzunar în jur de 128.000 de euro. Factura va fi plătită de sponsori, dar şi de patronii asiatici.

A fost un an incredibil pentru echipa noastră şi ştim că nimic nu ar fi fost posibil dacă nu-i aveam alături pe aceşti fani minunaţi. Ei continuă să ne inspire şi loialitatea lor merită să fie recompensată”, a explicat gestul vicepreşedintele lui Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*