25 iunie 2018

Bergenbier ALE se poate degusta direct din hypermarket

11-1024x768-1024x768

Povestea vine de la Claudiu Ciobanu care, odată ajuns la cumpărături, s-a „trezit” în fața raionului de bere și a avut parte de experiența cu pricina. Pe scurt, a fost invitat să deguste noua bere Bergenbier ALE direct din hypermarket, într-un bar amenajat acolo special pentru acest tip de activitate.

Astfel că oricine ajunge până pe 30 decembrie într-unul din magazinele Carrefour Berceni, Carrefour Băneasa, Carrefour Constanța, Carrefour Brăila, Carrefour Brașov și Carrefour Cluj-Napoca se poate bucura de aceeași șansă cu cea avută de Claudiu.

Noul Bergenbier ALE are un conţinut de alcool de 5.5% şi este disponibil pe piaţă începând cu luna noiembrie, în ediţie limitată, sub formă de sticlă nereturnabilă de 0,5L, doză de aluminiu de 0,5L şi ambalaj de tip multipack (4 doze).

Berea de tip ALE folosește un tip de drojdie de fermentație superioară, care îi oferă un gust deosebit, plin de caracter. La fel ca și berile de tip Lager, berea ALE poate avea diferite culori, malțul folosit fiind cel care influențează culoarea. Astfel, poate fi o bere deschisă la culoare (pale ALE), blondă (golden ALE), poate ajunge către nuanțe arămii (amber ALE) sau chiar către culori închise (cum sunt berile de tip stout).

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*