25 iunie 2018

Guest post: Berea la prima degustare

Na că am primit și o scriere de la cineva care chiar nu bea bere de fel, dar ca de obicei, berea te prinde în mrejele ei odată ce-i dai de gust. Așa că Loredana Maria Pricopie ne povestește cum a fost berea la prima degustare. Cu lămâie, că doar e domnișoară!

„De la început vă spun că nu sunt mare amatoare a alcoolui. Eu sunt nebună și așa, nu-mi mai trebuie nimic la bord pentru a-mi scoate nebunia și curajul. Dar un pic de alcool nu strică niciodată, mai ales dacă este un vin roze.

Oh, stai, că aici trebuie să vorbesc despre bere, nu despre vin.

Așa..
Zilele trecute m-am întâlnit cu niște prieteni la Bucharest Wheels Arena. Eu prefer să-i spun târgul auto. Na, e mai pe românește și nu mi se încurcă limba-n gură.

La un astfel de eveniment, după cum știți, mai puțin eu, se bea bere fără număr. Dar fără număr. Mie nu-mi place berea, și am băut apă minerală tot fără număr, până cand…. numărul asta s-a terminat. Și nemaivând apă, prietena mea m-a rugat să încerc berea asta nouă cu lămâie de tot îi face reclamă peste tot.

Gust puțin, hmmmmm, dar stai așa că nu este chiar atât de amară ( a, de aia nu-mi place bere, că este amară)” Mai gust puțin… Serios, și nici nu are mult alcool”

Până la urmă am băut toată bere. Și nu, nu de sete, ci pentru că mi-a plăcut. Vorba aia, Ciuc Radler se bea pentru gust.
Așadar, dragi fete, dacă nu vă place berea aia, v-o recomand pe asta cu lămâie – Chiar este bună și nu vă ia de cap.”

Despre Sorin Neagu

9 comentarii

  1. Au scos astia alt sortiment de Radler care e bere cu aroma de lamaie ca eu stiu doar Radlerul care este limonada cu bere.

  2. :)) iute la mânie mai ești.. șezi blând și be’ o bere.. radler :))))

  3. Nu vreau sa intru in polemici. Mie imi place sa stiu ce beau.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*