16 august 2018

Beneficiile berii asupra părului

E bine ştiut că femeile caută tot felul de măşti/ tratamente pentru a-şi aduce diverse beneficii la nivelul tenului sau al părului.

Berea ajută foarte mult părul făcându-l mult mai voluminos şi stălucitor. Bineînţeles că, înainte de a încerca un astfel de tratament este nevoie să citeşti câteva informaţii esenţiale precum:

  •  Berea neagră, nefiltrată, conţine numeroase vitamine;
  • Berea conţine mult mai multe vitamine atunci când este încălzită
  • Dacă părul este deschis la culoare, nu se foloseşte bere neagră.

Am găsit şi câteva măşti cu bere pentru diferite tipuri de păr:

  • Mască cu bere pentru volum– Se amestecă jumătate de pahar cu bere, un gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere. Se aplică pe părul uscat, se acoperă cu un prosop călduţ şi se lasă timp de 15-20 de minute. Îndepărtează tratamentul cu apă călâie.
  • Mască pentru păr deteriorat şi vârfuri despicate– Se aplică pe părul uscat un mix de 100 ml de bere şi 2 linguri de ulei vegetal. Se aşteaptă aproximativ 30 de minute şi se îndepărtează tratamentul cu apă.
  • Mască pentru stimularea creşterii părului– Se amestecă 100 gr de mesteacăn cu 2 conuri de brad mărunţite ( cumpărate din farmacie) şi se adaugă bere caldă până ce se acoperă celelalte ingrediente. Se lasă timp de 2 ore, se aplică la rădăcina părului înainte de spălare.

Sursă info şi foto

Despre Irina Mina

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*