25 iunie 2018

UberSAFE, aparatul care măsoară nivelul de alcool pentru a oferi curse gratuite spre casă

uber-safe

Începând de mâine, până sâmbătă 5 decembrie, Uber poate fi acel prieten responsabil care te conduce acasă, după o seară petrecută în club, fără să-i rămâi dator!

Timp de 3 seri, cei care pleacă dintr-unul din aceste 3 cluburi bucureștene pot merge absolut gratuit spre casă cu Uber, graţie unui nou şi ingenios aparat high-tech instalat timp de câteva ore în fiecare dintre localuri, astfel: Simbio Kitchen & Bar (pe 3 decembrie, 20:00-24:00), Bordello (pe 4 decembrie, 21:00-24:00) și Muse (5 decembrie, 23:00-02:00).

Tot ce trebuie să faci este să… sufli într-un pai, iar aparatul pus la dispoziție îți va oferi o cursă gratuită spre casă. Prin această inițiativă, Uber și Johnnie Walker doresc să atragă atenția asupra importanței de a nu conduce niciodată sub influența alcoolului și se dedică acțiunii de a te conduce acasă în siguranță după o seară petrecută în oraș.

Doar în acest an, campania  Johnnie Walker “JOIN THE PACT: NEVER DRINK AND DRIVE” a reușit să adune în România, on-line și off-line, peste 12.000 de noi angajamente,  numărul total ajungând la peste 36.000,  de la debutul campaniei, lansată în urmă cu 3 ani.

Dispozitivul utilizat de Uber în această campanie este pus la dispoziție de către Precision Kiosk Technologies.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*