25 iunie 2018

Jameson Film Talks: două zile de discuții live despre filmele de la TIFF

Am tot văzut în ultima vreme câteva reclame la bere care ar putea fi cu ușurință transpuse în filme de lung metraj. Cred că cei de la Heineken pot fi considerați un etalon în domeniul ăsta, cu toate campaniile pe care le-au avut (vedeți aici spotul The Odyssey), dar nici Guinness nu se lasă mai prejos cu povestea asta.

Vă spun sincer că nu m-ar deranja ca, la un moment dat, să-mi desfac o bere și să urmăresc astfel de reclame transformate în adevărate filme; sau măcar un maraton al celor mai reușite spoturi la bere. Până atunci, însă, nu mă deranjează nici să-i ascult pe alții mai pricepuți discutând despre industria asta a cinematografiei care, vrem nu vrem, a ajuns să influențeze și campaniile la bere.

În contextul ăsta, Jameson și Kooperativa 2.0 lansează o invitație specială cinefililor din social media: timp de două zile, pe 3 și 4 iunie 2016, iubitorii de film sunt așteptați pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey, unde va fi transmis live Jameson Film Talks.

Jameson Film Talks aduce regizori, actori și pasionați de film în fața camerelor, pentru o serie de interviuri live din cadrul celei de-a 15-a ediții TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lung metraj din România.

Moderatorii Cristian China Birta și Andrei Vulpescu vor pune întrebări și vor schimba impresii despre proiecțiile din cadrul TIFF și nu numai, împreună cu invitați consacrați din lumea filmului. Alături de ei va fi și Cristina Bazavan, invitat special permanent Jameson Film Talks.

Studio-ul Jameson Film Talks va fi amplasat la Charlie Pub, în centrul orașului Cluj Napoca și va însemna 12 ore de streaming video prin Facebook Live, direct de la TIFF. Cinefilii pot urmări transmisiunea live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey și se pot alătura discuțiilor folosind hashtagul #JamesonFilmTalks!

Jameson Film Talks

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*