17 iulie 2018

Heineken l-a adus în România pe Alessandro Nesta pentru a comenta meciul dintre Barcelona și Bayern Munchen

11077223-956411541057954-2821658307124847392-n

Aseară a avut loc semifinala de UEFA Champions League dintre Barcelona și Bayern Munchen; însă nu aceasta face subiectul discuției noastre, ci evenimentul ce s-a desfășurat în spatele ei. Fostul jucător de fotbal Alessandro Nesta, campion mondial cu Italia în 2006, a fost prezent pentru câteva ore în România, de unde a comentat alături de iubitorii fotbalului și ai berii Heineken meciul mai sus amintit.

În cadrul campaniei #Championthematch, Heineken a adus în România o nouă glorie a fotbalului internațional, asta după ce anul trecut tot ei l-au adus la noi pe faimosul Ruud Gullit. De prezența lui Nesta la București s-au putut bucura și trei fani ce au fost extrași câștigători în urma participării la concursul organizat de Heineken.

Fanii din România, dar nu numai, au putut să comunice cu Nesta pe Twitter, acolo unde fostul mare jucător a răspuns întrebărilor primite pe parcursul celor 90 de minute de meci. Dacă vreți să aflați comentariile sale, le puteți găsi pe contul oficial de Twitter Heineken. Dacă sunteți curioși de mai multe aventuri ale sale în România, pe pagina de Facebook Heineken aveți o serie de filmulețe în care Nesta este protagonist.

Heineken este partenerul UEFA Champions League din 2005. Sponsorizarea are loc în 220 de țări, prin activități de marketing și PR, și se va derula până la finalul sezonului 2017/2018.

 

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*