17 iulie 2018

Heineken invită fanii UEFA Champions League la o întâlnire extraordinară cu o legendă internațională a fotbalului

IMG-6282

Heineken aduce experiența UEFA Champions League mai aproape de consumatori și îi provoacă pe aceștia să deschidă containerul amplasat în orașul lor, pentru a câștiga o experiență inedită de vizionare a semifinalei împreună cu o legendă a fotbalului internațional.

Campania internațională Champion the Match a celor de la Heineken are parte de o activare locală inedită. Astfel, fanii fotbalului spectacol din UEFA Champions League din București, Timișoara și Iași au șansa să-și întâlnească idolii în cadrul unui eveniment special desfășurat în timpul uneia dintre semifinalele competiției.

Până pe 25 aprilie, consumatorii se pot înscrie pentru șansa de a deschide containerul amplasat în Iulius Mall din Timișoara, Palas din Iași și Băneasa Shopping City din București, folosind codul unic complet obținut la achiziționarea produselor Heineken din locațiile participante. Regulamentul campaniei îl puteți găsi pe site-ul oficial al berii, www.heineken.com/ro/ucl.

Evenimentul de deschidere a containerelor va avea loc simultan în cele trei orașe participante, iar fiecare dintre cei trei câștigători va fi invitat, alături de doi prieteni, să trăiască experiența semifinalei alături de unul dintre idolii internaționali ai fotbalului.

Prin intermediul acestei activări, Heineken amintește consumatorilor despre ritualul construit în jurul vizionării meciurilor de fotbal, de data aceasta aducându-le mai aproape o experiență Champion the Match cu adevărat unică, având posibilitatea de a interacționa direct cu unele dintre cele mai apreciate legende ale fotbalului internațional„, spune Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Brands, Heineken România.

Heineken este partenerul UEFA Champions League din 2005. Sponsorizarea va avea loc în 220 de țări, prin activități de marketing și PR, și se va derula până la finalul sezonului 2017/2018.

 

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*