17 iulie 2018

Hai să reciclăm cu Tupperware de Ziua Mondială a Apei!

tupperware

Frați băutori de bere, hai să ne unim! Pe 22 martie, Tupperware România, companie producătoare de recipiente pentru depozitarea alimentelor, lansează o super-invitație cu ocazia Zilei Mondiale a Apei: la cel puțin 10 sticle de plastic aduse la sediul lor, primești cadou o sticlă ECO Tupperwear de 500 de ml. Sticlele Tupperwear sunt speciale pentru că nu se pătează, nu păstrează mirosul și au inerție termică, păstrând pentru mai mult timp temperatura băuturii. De asemenea, capacul este prevăzut cu o urechiușă specială, care le face simplu de deschis și, cel mai important, le poți refolosi ca să fii cu adevărat ECO.

Să nu vă gândiți să ratați această campanie, mai ales că un singur ambalaj de plastic reciclat, ajută la economisirea energiei necesare funcționării unui bec de 60W timp de 6 ore!

Așadar, ne vedem la sediile distribuitorilor autorizați din București, Baia Mare, Brașov și Constanța să reciclăm sticle de plastic și să contribuim cu un mic gest la protejarea mediului în care trăim. Că dacă n-avem grijă de mediu, ce se va-ntâmpla cu berea noastră cea de toate zilele?

Uite și programul să știi când poți să participi la reciclare:

  • 20 martie, Baia Mare: partener  Drusal SA
  • 20 martie, Brașov: partener Rian Consult
  • 21 martie, Constanța: partener MM Recycling
  • 22 martie, București: partener Rosal SA

Tuppeware

Despre Bianca Ceică

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*