25 iunie 2018

Guest post: Cum a fost la B’ESTFEST!

Colega noastră de la Taximetre.ro, Loredana Pricopie ne vorbește despre experiența ei la B’ESTFEST, că tot s-a dus ca reprezentant al blogului ei preferat :D (Blog de Bere)

” Așa…

După ce ne-am adunat toata gașca, am început să ne gândim la ce oră să fim acolo. Unii mai devreme, iar alții mai târziu. Inițial, voiam să iau mașina aia specială pentru acest eveniment, dar era imposibil. Prea full! Așa că, am luat un taxi (aici mica întâmplare cu taximetrisul).Când am ajuns acolo, am văzut o mână de oameni, și mi-am spus : „Frate, dar cum aici sunt atât de puțini oameni, iar în stația de autobuz, ditamai coada?!”

Na, mi-am revenit repede, când am ajuns la scenă, unde cântau cei de la Bug Mafia. Mi-au placut tare mult, însă ceva nu mi-a plăcut – Spectatorii! Puțină agitație, puțin dans, puțin… mă așteptam ca la un astfel de eveniment să vină lume cu mai puține fițe. De unde, unele cred că au greșit evenimentul – pe tocuri, cu chestii sclipitoare pe ele etc. În fine! Bine măcar c-au fost mulți.

După concertul celor de la Mafia, am băut o bere Ciuc ( PRIMAAA!), în cinstea colegului meu, Sorin. Am și-o poză, ca să demonstrez, dar arăt ca dracu’, și prefer să nu mă compromit în halul ăsta. Ha!

Am stat și la concertul Garbage, dar nu prea mi-a plăcut. Și nu, nu pentru că n-a fost fain, ci pentru că nu este chiar pe stilul meu. Doar vreo două melodii mi-au plăcut.

Și, pentru că vineri am ajuns acasă la 6:30( adică, sâmbătă), după ce am fost păcăliți de un amic să mergem pe jos, sâmbăta am dormit toată ziua. Deci, nu m-am mai dus.

Dar duminică.. Duminică! OFF, duminică, am spart norma! La 15 și ceva eram acolo, împreună cu prietena mea, Bibi. Două tute, ce să mai. Off, ce zi ! Am luat fiecare stand la rând, să vedem ce se întâmpla la ei. Trebuie sa le multumesc celor de la Godot, că ne-au alimentat burțile cu bere/apă. Ne-am împrietenit cu ei :D. Nu știu ce să vă povestesc despre primele două standuri căci pozele vorbesc de la sine – Green Village B’estFest și Casadecasatorii B’estFest, iar despre celelalte standuri n-are rost să vă povestesc, căci încă n-am pozele, și-s cât o mie de cuvinte.

În concluzie – Multumesc Blog de Bere, Ciuc Premium și McCann PR pentru invitațiile la acest superb eveniment – B’ESTFEST. Ne vedem la anu’!

Uff, acum am observat că n-am prea vorbit despre programul artistic. Sorry, dar eram prea în filmul me, ca să urmăresc chiar toți artiștii.

Cam atât! „

Despre Sorin Neagu

6 comentarii

 1. da, este blogul meu preferat!

 2. uraaa, ai pus si poza aia faina. hahaah!

 3. Acum am gasit si eu acest blog. Grozav!

 4. Hmm nu stiu ce sa zic draga domnisoara :0 nu ca vreau sa fiu carcotas dar B’ESTFEST e despre artisti, mai putin despre standuri si bere. Ma rog , fiecare cu filmul lui. Eu eram siderat de preturi. Sincer anu’ asta au tras de ele ca un copil de ciunga din gura cu mana murdara…eeeh
  Oricum iti recomand cu incredere sa asculti mai mult GARBAGE, tipa este dementiala, iar discografia aproape perfecta. Sa zicem …incepe cu „The world is not enough” , „Only happy when it rains” , „Cherry Lips” …nu stiu, am zis cateva piese asa mai de fata poate prinzi microbul ;)

  • Cezar, atunci cand nu prea cunosti ce artisti canta, nu prea esti atras de programul artistic. Mai mult, nu cred ca B’estFest este numai despre artisti, altfel nu inteleg prezenta standurilor.

   Cred ca mai important este cum m-am simtit, nu ce am vazut acolo. La urma urmei, fiecare se distreaza in felul lui. Oricum, iti multumesc pentru recomandare. Chiar am ascultat cateva piese de la Garbage, si sunt ok.

   In rest, noi sa fim sanatosi si cu zambetul pe buze!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*