25 iunie 2018

Festivalul Septemberfest are loc între 11 și 13 septembrie la Cluj

afis-septemberfest-2015

Dacă ieri am povestit puțin despre festivalul Oktoberfest Brașov, astăzi mergem în inima ardealului, la Cluj, acolo unde urmează să aibă loc un nou festival dedicat berii.

Septemberfest, ce se vrea a fi cel mai vesel festival de bere din Transilvania, a ajuns anul acesta la cea de-a XVII-a ediţie. Evenimentul are loc în 11 – 13 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, iar intrarea este liberă.

Timp de trei zile, clujenii se vor bucura de posibilitatea de a savura 20 de sortimente de bere, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri.

Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania. Timp de 3 zile, gurmanzii sunt așteptați la demonstrații, degustări gastronomice şi ateliere de gătit.

Muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. Vor concerta la Septemberfest Desperado, Fanfara Transilvania, Emeric Imre, The Beat, Rock Academy şi Trupa de casă a festivalului – Septemberfest Band.

Scena principală va fi găzduită de un cort de minim 600 mp amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare.

Programul festivalului este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară în special de concursurile Septemberfest. Amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera și va ţine publicul în priză cu super concursuri: Concurs de cultură generală, Concurs de creație “Compune pentru prieteni “, Concurs de viteză şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte surprize. Implicarea şi buna dispoziţie sunt obligatorii.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*