16 august 2018

Ediția a V-a a Festivalului Berii va avea loc între 25 și 27 septembrie

Iubitorii de bere bună și foarte bună sunt așteptați în weekend-ul 25 – 27 septembrie în Parcul Național din București între orele 10 – 22 la un festival cu minim 80 de feluri de bere (din import și autohtonă) și mâncare pentru toate gusturile.

Pe lângă berea autohtonă (Golden Brau, Tuborg, Skol) vizitatorii vor putea savura bere din Germania, Cehia, Slovacia, Anglia, Belgia, FranTa, Rusia, Danemarca sau Coreea de Sud, atât la draught cât și la sticlă. Festivalul vă așteaptă cu diferite tipuri de bere, și anume: pils, pale, nefiltrată albă, nefiltrată neagră, neagră, roșie, artizanală, de mănăstire, cu arome de fructe și fermentată în sticlă.

Una din atracțiile festivalului va consta în prepararea și gătirea într-un ceaun gigantic de 1500 litri a 2000 de porții de fasole cu cârnați (200 de porții cu titlu gratuit) care vor fi distribuite sâmbătă, 26 septembrie începând cu ora 12.00.

Vor avea loc degustări zilnice cu diferite tipuri de bere, concursuri tematice cu premii în bere și halbe de bere. La terasele de alimentație publică pofticioșii pot savura micii xxl de 1 metru lungime, pastramele zemoase boierești, cârnații uriași, cârnați bavarezi și borșul de storceag (sturion), plus o căruță tiroleză cu carnați austrieci autentici.

Pe o suprafață totală de 1000 mp se vor amplasa corturi individuale cu diferite produse: mezeluri și brânzeturi tradiționale, mustărie autentică, vin de Vrancea, poale-n brâu, plăcinte uriașe, covrigi pretzel, articole hand made, artizanat, sticlărie, articole de ceramică, turtă dulce germană, kortos kolacs, dulciuri speciale, miere de albine, produse eco, sucuri germane, langoși ardelenești, legume, fructe și un mic parc de distracții.

Pentru ca spectacolul să fie perfect, pe scena amplasată în cadrul festivalului va cânta zilnic Fanfara Germană ”Clasic Band 2000 “.

AFIS  ceaun gigantic 2015

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*