16 august 2018

Căutăm înotători! Nu în bere, ci la Triathlon Challenge

Triathlon Challenge a ajuns anul acesta la cea de a IV-a ediție. Dupa 3 ani de Mamaia, în 2012 se va ține în Bucuresti, cu 2 zile dedicate: 25-26 august. Este o competiție sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilități, mici și mari întreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului și ai mișcării.

Inot, ciclism și alergare – sunt cele 3 sporturi care vor scoate untul din voi noi, iar probele individuale sau de echipă la care vă puteți înscrie sunt:

Probe individuale
Proba supersprint – 400m înot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare
Proba sprint- 750m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare
Proba olimpica – 1500m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probe de echipă (formată din 2 sau 3 persoane)
Ștafeta sprint – 750m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare
Ștafeta olimpica – 1500m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Iar pentru copii există TriKIDS și pentru bloggeri TriBloggers.

Să vorbim de proba bloggerilor. Ideea este simplă: fiecare blogger/bloggeriță va face o proba din cele 3, predând ștafeta colegului/colegei, în urmatoarea ordine: înot (750m), bicicletă (20km), alergare (5km).

Și-acum să vă povestesc de fapt despre ce este articolul. Vă invităm să vă înscrieți la oricare din probe că susținem noi consumul sănătos de bere, dar susținem și mișcarea sănătoasă dinainte. Cel mai și cel mai important, vă invităm să vă înscrieți în echipa Blog de Bere la TriBloggers. Alexandra s-a înscris la alergare, eu la bicicletă, iar la înot avem loc și nevoie de un voluntar.

Cine vrea să participe la TriBloggers în echipa Blog de Bere?

Nu contează ce loc luăm, contează să participăm și fără accidentări să terminăm. Berea de băut oricum o bem. Iar dacă cineva se sperie de înotatul prin Dâmbovița, vă spunem că organizatorii de la smartatletic s-au gândit la toate – ecologizare fără precedent în pregătirea pentru Triathlon Challenge 2012.

Avem timp până pe 16 august să ne întregim echipa. Dacă ești înotător, îți place berea dar și mișcarea hai în echipa Blog de Bere să arătăm că tot băutorul de bere e mai sănătos, și la minte și la trup.

Despre Sorin Neagu

7 comentarii

  1. Aş veni eu dacă am găsi un sponsor pentru biletu’ de tren (vreo 300 de lei). Anu’ trecut, la Mamaia am scos 17.05, un timp mediu spre bun (lucru care poate fi dedus din clasament), chiar dacă echipa mea a terminat printre ultimele…

  2. @Florin nu stiu ce sa zic :) noi ne-am inscris de placere… nu ne-am gandit asa departe la sponsorizari and stuff, dar in caz de ceva te anunt

  3. Sorin, şi eu tot de plăcere, singura problemă e că stau departe tare. Da’ e bine, văd că aţi găsit deja ;), multă baftă!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*