16 august 2018

Beck’s anunță trenul muzical (Electric Train), care va duce sute de tineri la Electric Castle, pe 14 iulie

Zilele trecute, Gara de Nord s-a transformat pentru câteva minute în scena unei simfonii electronice, sub bagheta unui artist neconvențional – Electric Brother. Viori, viole, tobe și chitări electrice au spus povestea comunității #525KmDeMuzica și au comunicat faptul că berea Beck’s pregătește o nouă experiență, pentru sute de tineri: un tren muzical ce pleacă pe 13 iulie cu destinația Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din această vară.

În tren muzica se va număra în 525 de km, distanța dintre București și Bonțida, locul de desfășurare a festivalului. Petrecerea pe conceptul Silent Disco este ținută de DJ’s precum Golan, ale căror acorduri eclectice vor încânta auzul participanților, Electric Brother, cu influențe trip-hop, downtempo, chill-out, The Model și nu în ultimul rând, Silent Strike și Dan Basu, Vast Solo (Duro Disco).

Ne dorim să oferim o experiență muzicală unică și să transformăm drumul de la București la Bontida într-un prilej de bucurie și distracție pentru fanii Beck’s, într-o manieră neconvențională, specifică brandului”, afirmă Virgina Radu, Junior Brand Manager.

Simfonia electronică din Gară este momentul culminant al unei petrecerei urbane în mișcare, ce a durat 6 zile, în București. Începând de duminică, 12 iunie, zeci de tineri cu căști verzi- amintind conceptul ce se va regăsi pe tren – SILENT DISCO, au ascultat muzică și au dansat în stații și mijloace de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica.

Ei au experimentat în tot acest timp distracția în mișcare ce începe pe 13 iulie în București, la plecarea trenului din Gara de Nord și se închide pe 14 iulie dimineața, odată cu ajungerea trenului muzical, la Bontida.

Pentru a câștiga experiența muzicală a verii, fanii berii Beck’s trebuie să introducă codurile de sub capac în contul lor de pe platforma becks.ro, până adună 70 de puncte, și primesc pachetul compus din: abonament pentru cele 4 zile de festival Electric Castle (14-17 iulie), bilet în trenul muzical Beck’s, pe ruta București – Bontida, tren cu 525 de km de muzică și party cu DJ’s, food&beer și bilet de întoarcere, cu trenul, de la Bontida la București, la finalul festivalului. Mai multe detalii pe www.becks.ro.

Trenul Muzical Becks-Line-up

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*