25 iunie 2018

CONCURS: „Cine spune că” nu poți câștiga cinci invitații duble la Think Fresh Night?

poster becks goldBECK’s a lansat recent o nouă bere – BECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoara, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber. Este considerată berea fresh thinker-ilor.

Și pentru că provocările fresh sunt exact ceea ce oferă noua bere, BECK’s organizează trei petreceri speciale, susţinute în acelaşi timp vineri, 3 iulie, începând cu orele 20:00, în București. Think Fresh Night se va desfăşura simultan în trei locaţii diferite, abordând trei teme diferite, deci trei provocări diferite:

– La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;

– Pe Heliportul Crystal Tower(Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;

– La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Cu ocazia evenimentelor din cadrul Think Fresh Night, oferim câte cinci invitaţii duble la petrecerile din seara de 3 iulie. Tot ce aveţi de făcut este să lăsaţi un comentariu acestui articol în care să ne spuneţi ce idei nebuneşti aveţi voi atunci când auziţi expresia „cine spune că…?„.

De exemplu, „Cine spune că nu poți cânta într-un lift la ora 9 dimineața?” Vă invităm de asemenea să urmăriţi şi spotul de mai jos, pentru inspiraţie.

Aveţi la dispoziţie cinci zile (până pe 29 iunie) să veniţi cu idei dintre cele mai creative posibile, iar apoi, prin tragere la sorţi, cinci dintre voi vor putea merg la Think Fresh Night. Cei 5 câștigători vor primi o invitație dublă, în format electronic precum și un cod de înregistrare. Singura condiţie de participare este să aveţi peste 18 ani.

Deci, cine spune că nu puteţi câştiga?

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

8 comentarii

 1. Cine spune ca tre’ sa fii berar ca sa gusti toate sortimentele de bere?

 2. Cine spune ca poti inota numai in apa? :)

 3. Radulescu Vlad

  Cine spune ca numai oamenii viseaza?

 4. Cine spune ca…nu poti pleca vineri seara de la munca, obosit(a), plictistit de toti si toate, ajungi acasa, te arunci in dush, deschizi o bere rece, privesti in gol…..si-ti vine o ideee…..arunci doua haine intr-un troller, iti rezervi pe net un bilet de avion „first-time, next morning”, apoi te intinzi in pat zambind……iar a doua zi la prima ora iti savurezi cafeaua in sala de asteptare a aeroportului gandindu-te la cum va fi……si cine spune ca ceea ce a inceput ca un city-break de relaxare nu se poate transforma intr-o viata noua, intr-o tara noua, intr-un job nou, iar tu brusc parca te-ai ireinventat? i lived that, and it was amazing :)

 5. BOGDAN DARADAN

  Cine spune ca NU poti face karaoke la 15 metri de sol, agatat de varful unui brad si ridicat de zeci de oameni simpatici :D

 6. cine spune ca nu pot bea o bere cand am chef,unde am chef si cu cine am chef?

 7. Gabriel Razvan

  Cine spune ca nu poti face skydiving imbracat la costum ?

 8. Cine spune ca nu poți bea bere într-o sala de teatru? :)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*