17 iulie 2018

Câștigătorii berilor DUFF

Vineri, sâmbătă și duminică am tot avut bere de dat de la DUFF, cu ocazia lansării site-ului oficial din România: duff-beer.ro

Vineri și sâmbătă v-am cerut să ne povestiți într-un comentariu o amintire faină legată de serialul animat The Simpsons, serial care a inspirat berea Duff. Câștigătorii au fost aleși prin random.org și, ca să vezi, sunt două domnișoare.

Felicitări Ștefania Catiu și Daniela Ilie. Six-pack-urile le găsiți la biroul Blog de Bere. Daniela, cu prima ocazie prin București ai motiv să ne vizitezi ;), six-pack-ul te va aștepta. Promitem să nu-l bem.

Duminică ați participat pe site-ul duff-beer.ro, dar și pe pagina oficială facebook.com/duffromania. Căștigători au fost Ispașă Andrei la concursul de pe site și Bogdan Alex Ducă pe facebook. Felicitări, mă băieți! :) Ați echilibrat balanța. Berile vă așteaptă.

Pentru mai multe detalii despre ridicarea premiilor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail: bere@blogdebere.ro, în caz că nu v-am contactat deja :)

Duff_Beer

Despre Sorin Neagu

4 comentarii

  1. E bine ca ajunge si in Craiova un premiu. Poate ne invita Dana la degustare. Cu tatal sau, ca sa ne dam cunoscatori :)

  2. Hehe, multumesc Blog de Bere, berea Duff si random.org pentru acest premiu! Cu proxima ocazie in Bucuresti trec pe la voi sa il ridic. :D
    @Natural: Nu ajunge premiul in Craiova, ajunge Craiova la premiu!

  3. yey!!! Duff mie, bafta voua!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*