25 iunie 2018

În cazul în care mai erau dubii: consumul de bere protejează inima

sursa foto: imaginidesktop.com

sursa foto: imaginidesktop.com

Dacă îți place berea, dar în același timp îți dorești să te menții în formă, ar trebui să citești următoarele rânduri. Există multe mituri referitoare la această băutură, care au circulat de-a lungul timpului și i-au făcut pe oameni să o evite. Totuși, „British Beer Alliance” a realizat mai multe cercetări și a demontat supozițiile vehiculate.

Contrar a ceea ce credeam până acum, berea nu are un număr mare de calorii. De fapt, este una din băuturile alcoolice cu valoare energetică redusă. Un pahar de bere de aproximativ 250 mililitri are 91 de calorii, în timp ce un pahar de vin de 175 ml are 141.

În ceea ce privește conținutul de zahăr, un pahar de bere conține 2,5 grame. Într-un Frappuccino, de exemplu, se găsesc 35 de grame de glucide. Evident, berea nu conține grăsimi de niciun tip. Atunci când servim o ciocolată caldă „ne bucurăm„, la pachet, de 13,5 grame de grăsimi nesănătoase.

Potrivit abc.es, mulți experți sunt de părere că berea, consumată în cantități moderate, este foarte sănătoasă. „Toți știm cât de sănătos este vinul roșu și de aceea, multor persoane li se pare amuzant să audă că berea este compatibilă cu un stil de viață sănătos. De fapt, această băutură diminuează riscul de a dezvolta anumite boli cardiovasculare. Iar burta de bere este tot un mit„, afirmă nutriționiștii care au realizat cercetarea.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*